Werken bij CELL, dit zijn onze openstaande vacatures

Technisch + Commercieel Adviseur

Klanten bezoeken en offertes maken alsook projecten opvolgen en hier en daar technisch bijspringen.

Technische kennis/ ervaring is noodzakelijk. In hoofdzaak een sterke elektrische achtergrond en het liefst ook enige affectie met bouw.

Klantgericht kunnen denken en vlot voorkomen.

Ons ultieme streven is het slim beheren van energie, dit is een markt die continue evolueert en dat verwachten wij ook van onze nieuwe collega.

contacteer ons

Installateur zonnepanelen en carports

Je staat samen met enkele collega’s in voor het plaatsen van zonnepanelen en installeren van carports. Dit vooral bij particuliere klanten.

Hierbij zoeken we naar collega’s die bij voorkeur kennis hebben van bouw- of dakwerken en ook geen schrik hebben op hoogte.

Veilig en verantwoord werken is wel belangrijk.

Je bent voor onze klanten het uithangbord van de firma en daar hechten wij veel belang aan, een goede indruk nalaten is daarom noodzakelijk.

contacteer ons

Elektricien

Je werk bestaat hoofdzakelijk uit het aansluiten en opstarten van onze slimme carports, solar-en batterijinstallaties en laadpalen.

Af en toe onze installateurs eens bijspringen om wat panelen of een batterij te plaatsen zou je niet mogen afschrikken hoewel we toch hoofdzakelijk elektrisch werk voor je hebben.

Het aansluiten van een omvormer, meetspoelen voor een besturing maar net zo goed het aansluiten van een 200Ampere voeding voor een laadpaal zou je bekend moeten klinken.

Als dat zo is, dan hebben wij een topjob voor je!

contacteer ons