CELL ... Dé uitvinder van de SLIMME CARPORT!


 
 

De innovatie van CELL in mensentaal

Bekijk dit korte filmpje waarin we het totale concept brengen ...

Of je nu op zoek bent naar het ganse concept of slechts een deel van het systeem, aarzel niet en neem contact met ons op!


informeer hier naar de mogelijkheden

CELL is gegroeid uit de wereld der techniek en bouwt slimme solar carports met een all-in formule. Van ontwerp tot oplevering ben je hier aan het juiste adres!

Met een grote waaier aan mogelijkheden kunnen we zowel standaard systemen als maatwerk projecten leveren. Door onze uitgebreide bibliotheek aan modellen en onze eigen productiemogelijkheden kunnen wij dé carport voor je bouwen waarnaar je op zoek bent.

Naast het ontwerp, de productie en de plaatsing van de bouwwerken upgraden wij jouw carport met een zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal én slimme besturing. Op deze manier koppelen we je woning aan de carport en levert je mooie carport ook nog eens een besparing op je energierekening...

Kies een Solar carport uit één van onze standaard modellen, of kies voor 100% maatwerk!

STANDAARD met SOLAR dak

Standaard modellen met PLAT dak constructie hebben tal van voordelen:
- De plat dak constructie met 'omgekeerd warm dak' garandeert een 100% waterdichte constructie die tevens geïsoleerd is waardoor je ook geen last hebt van condens druppels. 
- Afhankelijk van het model kunnen de zonnepanelen verborgen opgesteld worden.
- Randen en bekledingen kunnen in talloze materialen en prijsklasse uitgevoerd worden (hout, aluminium, staal, steen, enz...)
 
Standaard modellen met SOLAR dak constructie hebben dan weer andere voordelen:
- Een uniek systeem verbind de zonnepanelen met de constructie uit Hout, Aluminium of staal.
- Prijstechnisch een erg interessante oplossing.
- Ook luxe uitvoeringen zijn mogelijk (glazen dak met ingewerkte zonne-cellen, ...)

...

Moderne Aanbouw Carport

Budgetvriendelijke carport in een modern jasje.

Deze standaard aluminium constructie werd door CELL van een heuse upgrade voorzien met een solar dak (zonnepanelen) op maat. Hierdoor kan u wagen beschut geparkeerd worden en wekt de constructie tegelijkertijd energie op! 2 vliegen in één klap!

Solar Carport

Een carport uit Hout, Aluminium of staal waarbij de zonnepanelen dienst doen als dakbedekking. 
Kostentechnisch super interessant en nuttig te gebruiken als:

- carport voor voertuigen
- fietsenstalling
- opladen van elektrische fietsen
- schuilplaats voor dieren
- ...

Off-Grid Fietsenstalling

Sinds kort heeft CELL ook een all-in-one oplossing om uw elektrische fietsen op te laden met een off-grid systeem. 

Dit will zeggen dat er geen kabels getrokken moeten worden naar de carport. De zonnepanelen slaan energie op in een batterijsysteem zodanig de elektrische fietsen geladen kunnen worden ook wanneer de zon niet schijnt!

MAATWERK

VAN IDEE NAAR ONTWERP

We zoeken eerst samen met je naar de ideale carport. Volgens beschikbare ruimte, persoonlijke smaak en stijl en uiteraard ook binnen een beschikbaar budget.

100% KWALITEIT

Al onze carports worden 100% in eigen beheer geproduceerd in de werkplaatsen te Balen. De ruime schrijnwerkerij, aluminium- metaalafdeling en eigen lakkerij maken het mogelijk om uw carport aan de hoogste kwaliteit én de beste prijs te produceren.

Naast het beste hout en zuiverste aluminium werken we ook steeds met A-merken voor onze geïnstalleerde producten gaande van zonnepanelen (tier1) tot omvormers, batterijen, laadpalen, elektrische materialen en allerhande toebehoren...

100% TEVREDENHEID

Plaatsing en installatie worden volledig in eigen beheer voor u geregeld. Een team van ervaren installateurs staan voor u gereed om op een zo kort mogelijke installatietijd uw carport te plaatsen en aan te sluiten.

U heeft steeds een duidelijk aanspreekpunt en kan altijd direct bij ons terecht met eventuele vragen.

Zelfs na de installatie kan u rekenen op de nodige garanties en service!

Hout of Aluminium, of liever een combinatie van beiden? Afhankelijk van het type carport worden verschillende materialen gebruikt. of je nu modern of landelijk verkiest, geen probleem we passen de carport aan jouw noden aan.

Door gebruik te maken van vooraf gemonteerde onderdelen reduceren we installatietijd en bovenal tillen we de kwaliteit enkele stappen omhoog. Passingen worden hierdoor perfect voorbereid en productiekosten gereduceerd.